Over ons

In de afgelopen vijftien jaar Equine Blades Direct Ltd. is steeds sterker geworden en we worden nu erkend als een succesvol internationaal bedrijf dat de allerbeste, maar toch scherp geprijsde producten verkoopt aan tandartsen over de hele wereld.

In 2017 zijn we verhuisd naar een speciaal gebouwd pand in Somerset, met gloednieuwe faciliteiten om nieuwe producten te ontwerpen, produceren en testen.

Het succes van ons bedrijf is te danken aan de nauwe samenwerking met klanten en het beoefenen van tandheelkunde. In 2017 waren we op meer workshops en tentoonstellingen dan ooit tevoren en waren we aanwezig op verschillende tentoonstellingen over de hele wereld; Noorwegen, Duitsland, VS om er maar een paar te noemen.

Producten

Met jarenlange ervaring in de paardentandheelkunde zijn wij in staat nieuwe producten grondig te testen en te ontwikkelen. Wij vervaardigen apparatuur volgens onze eigen hoge specificaties en testen nieuwe producten van over de hele wereld. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment ongeëvenaard is in Europa. We werken nauw samen met experts uit de industrie om geavanceerde apparatuur te ontwerpen en te vervaardigen om te voldoen aan de eisen van de steeds groeiende paardentandheelkundige industrie.

Service en reparaties

Onze service stopt niet bij verkopen. Voor deskundig advies kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen met ons Technisch Centrum. We hebben een breed scala aan reserveonderdelen - zelfs voor de producten van onze concurrenten. Wij kunnen u helpen uw apparatuur te onderhouden en vele reparaties uit te voeren - vaak zonder extra kosten.

 

Uitgelichte producten